Ferdiggjøring

Nå kan du få hjelp av en samarbeidende robot

Ferdiggjøring skaper forskjeller. Forskjeller på gode og mindre gode trykksaker, og forskjeller i lønnsomhet. Med tilgang til riktig ferdiggjøringsutstyr kan du si ja til oppdragene de andre må si nei til. Samtidig kan du hjelpe kundene dine med å skape det rette inntrykket, slik at trykksaken får den oppmerksomheten som kunden ønsker. Vi har løsninger fra ledende produsenter innenfor alle typer ferdiggjøring. Når du vil si ja til de mest lønnsomme oppdragene, skal du snakke med oss om ferdiggjøring.

Fra ledende produsenter i verden tilbyr Grafisk Kompani AS et komplett utvalg av ferdiggjøringsløsninger. Ofte utgjør ferdiggjøringen det lille ekstra som får trykksaken til å skille seg ut i markedet, og riktig ferdiggjøringsutstyr gir muligheter for høyere lønnsomhet. Uansett ferdiggjøringsbehov, har vi systemer som tar hånd om oppgavene på en fleksibel og effektiv måte.

MBO CoBo-Stack er vår samarbeidende robot, som både avlaster operatørers oppgaver og fysiske helse. CoBo er forkortelse for «Cooperative Robot».

Du kan legge paller på begge sider av maskinen, slik at operatør kan bytte pall uten stans i produksjonen.

Mens operatør kan ha fullt fokus på falsemaskinen vil Cobo-Stack gjøre jobben, og den gir beskjed når den trenger oppmerksomhet.

Den trenger ikke beskyttelsesbur, og dermed mye mindre plass i produksjonslokalet.

Grafisk Kompani på Facebook